Sunday, March 20, 2016

DESTINASI TERAKHIR SANG SINGA

10 Mac 2016 (Khamis)

Bismillahirrahmanirrahim..

Akhirnya, skuad Kodomo Lion tiba di cawangan yang terakhir, Tadika Ilmu Pintar Bestari yang terletak di Jalan Mangga, Kota Masai.

Dengan tenaga yang tersisa, sahabat-sahabat singa ini tetap memberikan kerjasama yang baik dan menghiburkan murid-murid yang ada. Alhamdulillah, berkat kuasa singa mungkin.

Jalan ceritanya sama seperti di tadika-tadika yang lain, cuma bagi murid-murid di cawangan ini, mereka baru pertama kali mendengarnya.


Keterujaan itu sentiasa ada di setiap cawangan yang dilawati. Ditambah pula dengan cenderahati yang diterima oleh murid-murid, suasana lawatan menjadi lebih meriah.

Jom layan gelagat mereka yang terakhir untuk tahun ini!

Sedia semua... akak nak mula cerita ni!!

Nak tengok tak keadaan giginya yang rosak tu?

Jangan takut dik.. akak tak makan orang


Alhamdulillah.. dengan berakhirnya lawatan di cawangan TIPB, berrmakna siri jelajah skuad Kodomo Lion ke semua tadika Mybistari Group sampai ke penghujungnya. 

Terima kasih kami ucapkan kepada pihak Kodomo Lion terutamanya Kakak Azrah dan Kakak Fariza serta kepada setiap cawangan yang memberikan layanan dan kerjasama yang baik kepada wakil sang singa.

Insyaallah tahun hadapan kita berjumpa lagi!!


~Cikgu Norifah~

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen anda samada negatif @ positif. Sila berikan nama anda agar ukhwah terus terjalin.